Hösten som gått

Kompisar

Efter en intensiv höst är det nu dags för Rally och Lyra och Limpa att ta välförtjänt julledigt. Tillsammans har vi kört otaliga kilometrar. Vi har sett olika daghem, byar och kommuner. Vi har träffat så många barn att det nästan inte är sant. Och vi har diskuterat allt från goda vänner till mardrömmar. Vår tid har varit fylld – så fylld att vi inte ens haft tid att skriva om våra äventyr!

Under julledigheten ska vi se genom vad som fungerat bra och vad som kanske kunde göras annorlunda. Vi ska också se över vårt materiallager så att vi har allt som behövs för att inleda vårterminen tillsammans.

Tack så här långt,

Vi ses snart igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s